Eemvallei Voedsel Campus
De Eemvallei Voedsel Campus (EVC) voor de ontwikkeling van een nieuwe regionale voedselstrategie wordt gerealiseerd centraal in Nederland. De eemvallei, tussen Amersfoort en Bunschoten-Spakenburg.
Missie en visie
De EVC heeft heldere doelstellingen die voortkomen uit een eigen visie op de huidige landbouw en voedselvoorziening. Het is de missie van de campus om die doelstellingen na te streven met gedrevenheid en ambitie.
Denk tank
De Denktank verkent strategische thema’s, zoals het regionale voedselsysteem en werkt deze uit in een plan van aanpak.
Experimenteren
De EVC initieert mogelijkheden voor boeren om deel te nemen aan nieuwe concepten voor de omslag naar een regionaal en duurzaam voedselsysteem met een eerlijk verdienmodel.
Community
These cutting-edge solutions ensure you have a consistent power supply, even when the sun isn’t shining or the wind isn’t blowing.
Lokaal voedselsysteem, verbinding, eerlijke prijs en biodiversiteit
De ontwikkelingen op de Eemvallei Voedsel Campus



25-30% voedsel uit eigen leefgebied
Denk tank
De Denktank verkent strategische thema’s, zoals het regionale voedselsysteem en werkt deze uit in een plan van aanpak.
Experimenteren
De EVC initieert mogelijkheden voor boeren om deel te nemen aan nieuwe concepten voor de omslag naar een regionaal en duurzaam voedselsysteem met een eerlijk verdienmodel.
Community
These cutting-edge solutions ensure you have a consistent power supply, even when the sun isn’t shining or the wind isn’t blowing.
Missie en visie
De EVC heeft heldere doelstellingen die voortkomen uit een eigen visie op de huidige landbouw en voedselvoorziening. Het is de missie van de campus om die doelstellingen na te streven met gedrevenheid en ambitie.
Een cultuur waarin wij lokaal voedsel uit de eigen regio weer zien en waarderen.
De Eemvallei Voedsel Campus werkt samen met burgers, boeren, bedrijven en instellingen aan een nieuwe regionale voedselcultuur. Belangrijk zijn de vier pijlers: Voedsel, Omgeving, Landbouw en Gezondheid (#VOLG)


#VOLG: Regionaal Voedsel Systeem
VOEDSEL
De Eemvallei Voedsel Campus werkt samen met burgers, boeren, bedrijven en instellingen aan een nieuwe regionale voedselcultuur. Belangrijk zijn de vier pijlers: Voedsel, Omgeving, Landbouw en Gezondheid (#VOLG)

Voedsel
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit, montes rhoncus eu semper himenaeos et

Gezondheid
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit, montes rhoncus eu semper himenaeos et

Omgeving
Laoreet, volutpat a mollis vitae aptent proin lacinia viverra cursus, curae quam velit mus enim primis non per. Dictumst sociis eleifend laoreet integer qua

Landbouw
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit odio laoreet, volutpat a mollis vitae aptent proin lacinia viverra cursus, curae quam velit mus enim primis non per.
Van nooit meer honger, naar nooit meer ziek.
De experimenteer-, leer-, inspiratie- en ontwikkelomgeving van de EVC leidt tot innovaties die bijdragen aan een duurzame en regionale voedselstrategie.

Updates
Wat doet het EVC
De experimenteer-, leer-, inspiratie- en ontwikkelomgeving van de EVC leidt tot innovaties die bijdragen aan een duurzame en regionale voedselstrategie.


Wat doet het EVC
De experimenteer-, leer-, inspiratie- en ontwikkelomgeving van de EVC leidt tot innovaties die bijdragen aan een duurzame en regionale voedselstrategie.